2. Global News – de citit la cafea ☕

☕ Personal ador să citesc noutățile la cafeaua de dimineață. Și cum trăim într-o lume plină de informații devine tot mai greu să găsim și lucruri interesante. Așa că, din când în când, mai fac o listă cu ce e mișto de știut!

Va fi o serie lungă, așa că îți recomand să te abonezi aici. Promit că nu îți trimit prea multe.

  • Pentru bucureșteni am un articol interesant despre cât de poluat este acest oraș. Nu e o surpriză, dar cineva chiar a testat aerul pe care îl respirăm și rezultatele nu arată prea bine pentru noi.
  • Data viitoare când mergi să mănânci la MC uite ceva care te poate face să te răzgândești. Într-un hostel din Islanda se află expus ultimul cheeseburger cumpărat acum 10 ani după ce toate restaurantele s-au închis în 2009. Poftă bună!
  • Când te gândești să explorezi Bucureștiul în căutarea celei mai bune cafele ai aici un site cool care te poate ajuta cu o hartă și cu informații săptămânale despre ce mai e nou prin lumea cafelei.
  • OMG!! Eu sunt mare fan cam tot ce ține de produse făcute din cafea (zaț. coffee husk, etc). Abia aștept să pun mâna pe aceste linguri făcute din lemnul arborilor de cafea.
  • Și din nou OMG, OMG!! S-a lansat pe 13 noiembrie în California un film – comedie despre competițiile internaționale de barista. Se numește Higher Grounds și aștept să apară la noi ca pâinea caldă.

Dacă nu ai fost pe fază ai aici și primul articol 1. Global News.

Între timp dacă ai noutăți pe care vrei să le shareuiești, scrie-mi la coffbymirela@gmail.com

Cheers! ☕

Lasă un răspuns