7 Site-uri pe care sa le urmaresti daca esti iubitor de cafea

Cu totii stim ca daca suntem curiosi de anumite subiecte vom apela la prietenul nostru Google. Asa am facut si eu cand am inceput sa gust din lumea cafelei.

De-a lungul celor 4 ani de cand invat in fiecare zi, am reusit sa indentific acele site-uri care ofera informatii valoroase si de pe care m-am inspirat in activitatea pe care o desfasor.

Asadar..

7 site-uri pe care sa le urmaresti daca este iubitor de cafea si vrei sa te informezi

  1. https://www.perfectdailygrind.com/ este un site atat in engleza, cat si in spaniola. Imi place sa citesc in ambele limbi ca sa inteleg si mai bine continutul. Se adreseaza atat baristilor, cat si fermierilor, prajitorilor si chiar si antreprenorilor de coffe shop-uri.
  2. https://sprudge.com/ este un alt site care ofera o multime de informatii. Cel mai mult imi plac podcast-urile pe care le pun in casti oriunde apuc.
  3. https://handground.com/grind desi este un magazin online, au o pagina dedicata cu resurse. Imi place ca au foarte multe retete.
  4. https://baristahustle.com/ cred ca este cel mai mare site cu informatii pentru barista si prajitori. Au multe informatii tehnice si cursuri la care poti participa online. Planuiesc in scurt timp sa imi fac cont nelimitat si sa am acces la toate resursele. Cel mai probabil voi scrie dupa cateva luni de abonament un review. Este o mina de aur si pentru coffee shop-urile care au mai multi barista. Au un abonament pentru maxim 20 barista, iar owner-ul poate monitoriza activitatea baristilor care se logheaza in cont.
  5. https://europeancoffeetrip.com/ nu poate fi omis. Ideal pentru cei care calatoresc si vor sa gaseasca coffee shop-uri cu cafea de specialitate, cei de la European Coffee Trip au toate informatiile comprimate intr-o harta a cafelei de specialitate.
  6. https://www.baristamagazine.com/barista-magazine-digital/ pentru cei carora le plac stirile si noutatile. Este perfect in loc de Antena1 sau orice site de stiri.
  7. https://ineedcoffee.com/ un site simplu, cu informatii bune.

Cam astea sunt cele pe care eu le urmaresc. Bineinteles, exista o multime de site-uri care ofera informatii. Cateodata ma mai uit si pe site-urile celor mai mari prajitorii din lume si cu siguranta gasesc ceva nou.

Daca ai ceva recomandari, neaparat da-le mai departe. Tu de unde te inspiri?

Lasă un răspuns