1. Global News – de citit la cafea

In alta ordine de idei, iti cam dai seama ca esti adult in toata firea cand incepi sa fii atent la stiri sau chiar sa rasfoiesti cate un ziar sau o revista intr-o cafenea.

Cafeaua nu se poate bea fara un motiv. Ori te bucuri de compania cuiva, ori pur si simplu vrei sa savurezi in timp ce citesti ultimele noutati. Asa ca m-am gandit sa iti las cat mai des o mica lista cu cele mai interesante stiri.

Global News – de citit la cafea
  • Potrivit Green Report, Coca-Cola este cel mai poluator brand la nivel mondial pentru al doilea an consecutiv. Ei sunt responsabili pentru cea mai mare cantitate de deseuri. Tot articolul il gasesti aici.
  • McDonald se pregateste sa intampine o noua generatie de angajati. De data asta ii „importa” din SriLanka si asta se datoreaza faptului ca in Romania creste deficitul de forta de munca. Articolul il gasesti aici. Asa ca pregateste-te sa fii intampinat la McDonald cu „Țe dolici?”
  • Undeva in aceasta tara, anume in localitatea Banesti, judetul Prahova se fabrica prima bicicleta din bambus laminat din lume de cativa romani. Mai multe detalii le puteti gasi aici. Veery nice!
  • Daca sunteti pasionati de campionatele nationate de barista, brewers, roasting aici poti vedea cine a castigat si ne va reprezenta la mondiale.

Probabil e suficient pentru o singura ceasca de cafea. Presimt ca mai trebuie una.

Acesta este primul articol dintr-o serie de #globalnews si mi-as dori sa fie o lista cu stiri pozitive si de interes. Data viitoare vor fi mai multe. Cheers!

Lasă un răspuns