La ce se mai folosește zațul de cafea?

Există un interes din ce în ce mai mare când vine vorba de reciclare. Zațul de cafea se numără printre produsele pentru care există un mare interes. Sunt multe variante de a-l folosi, iar în ultima vreme au început să apară tot mai multe produse cu cafea.

Probabil ai auzit de aceste moduri de a folosi zațul.

  1. Celebrul scrub. Se știe că zațul de cafea este bun pentru piele, iar în combinație cu uleiuri sau alte ingrediente preferate rezultă scruburi pe care mulți le adoră.
  2. Neutralizează mirosurile. Eu folosesc zațul de cafea uscat în frigider pentru a absorbi mirosurile, dar este foarte bun și în baie. Uneori adaug și câteva picături de ulei esențial pentru miros.
  3. Ajută plantele. Probabil o altă informație destul de evidentă. Iubitorii de plante știu deja cât de bună este cafeaua pentru anumite plante.

Probabil nu ai auzit de aceste moduri mai moderne de a folosi zațul de cafea.

  1. Există mai nou o nouă tehnică de a crește ciuperci cu ajutorul waste-ului de cafea. Până reușesc să fac experimentul chiar eu vă las aici toate detaliile despre cum să crești ciuperci.
  2. În Germania o companie deja produce cu succes KeepCup-uri și cești din zaț. Eu am două KeepCup-uri de la ei și vă spun că sunt absolut magnifice. Plus că au mereu un iz de cafea.
  3. Lămpi. Da. Exact. Cineva produce lămpi din cafea. Mă întreb oare când îmi iau și eu una având în vedere că se spune că miros a cafea când aprinzi becul.

Și, probabil, că există multe alte produse care se fac din zațul de cafea, dar nu au ajuns încă la urechile mele. Știu că se fac chiar și haine sau încălțăminte din cafea proaspătă, dar vom vorbi în alt articol despre asta.

Tu pe care din cele menționate mai sus le-ai cumpăra chiar acum?

Tu pe care din cele menționate mai sus le-ai cumpăra chiar acum?

View Results

Loading ... Loading ...

Lasă un răspuns